Maillard Reaction Products: Occurence, mitigation strategies and their physiological relevance

Fogliano, Vincenzo (2015) Maillard Reaction Products: Occurence, mitigation strategies and their physiological relevance. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015001

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (dissertation in English)
3MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
131kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Simon Sarkadi Livia
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:823
Védés dátuma:30 január 2015
DOI:10.14267/phd.2015001
Elhelyezés dátuma:05 Jan 2015 16:27
Last Modified:24 Feb 2015 14:00

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics