Deák, Edit (2014) Adalékolási eljárással végrehajtott LC-ESI-MS vizsgálatok kifejlesztése és kritikai értékelése = Development and critical evaluation of LC-ESI-MS techniques based on spiking procedures. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014068
|
PDF :
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
375kB | |
|
PDF : (draft in English)
389kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Stefanovitsné Bányai Éva, Dernovics Mihály |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 808 |
Date: | 1 December 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014068 |
Deposited On: | 10 Nov 2014 08:13 |
Last Modified: | 16 Dec 2014 15:21 |
Repository Staff Only: item control page