Hegyi, Ferenc (2014) A lactobacilluszok vizsgálata továbbfejlesztett kolorimetriás módszerrel = Investigation of lactic acid bacteria with developed colorimetric method. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014061
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
92kB | |
|
PDF : (draft in English)
69kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Halász Anna |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 798 |
Védés dátuma: | 17 november 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014061 |
Elhelyezés dátuma: | 21 Oct 2014 11:09 |
Last Modified: | 17 Dec 2014 14:39 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap