Csóka, Mariann (2014) Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014065
|
PDF :
7MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
486kB | |
|
PDF : (draft in English)
483kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Korány Kornél |
Uncontrolled Keywords: | GC-MS, aromaanyagok, fűszerpaprika, red pepper volatiles |
Subjects: | Botanical sciences Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 794 |
Date: | 24 November 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014065 |
Deposited On: | 06 Oct 2014 10:20 |
Last Modified: | 16 Dec 2014 14:53 |
Repository Staff Only: item control page