Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders

Csóka, Mariann (2014) Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014065

[img]
Preview
PDF :
7MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
486kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
483kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Korány Kornél
Uncontrolled Keywords:GC-MS, aromaanyagok, fűszerpaprika, red pepper volatiles
Subjects:Botanical sciences
Food science, food and beverage technology
ID Code:794
Date:24 November 2014
DOI:10.14267/phd.2014065
Deposited On:06 Oct 2014 10:20
Last Modified:16 Dec 2014 14:53

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics