Csóka, Mariann (2014) Fűszerpaprika őrlemények szín- és illattulajdonságainak vizsgálata = Investigation of colour and aroma properties of red pepper powders. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014065
Teljes szöveg
|
PDF :
7MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
486kB | |
|
PDF : (draft in English)
483kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Korány Kornél |
Kulcsszavak: | GC-MS, aromaanyagok, fűszerpaprika, red pepper volatiles |
Tárgy: | Növénytan, botanika Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 794 |
Védés dátuma: | 24 november 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014065 |
Elhelyezés dátuma: | 06 Oct 2014 10:20 |
Last Modified: | 16 Dec 2014 14:53 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap