Radva, Dániel (2014) Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014029
|
PDF : (disszertáció)
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
399kB | |
|
PDF : (draft in English)
396kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Kosáry Judit |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 764 |
Date: | 29 May 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014029 |
Deposited On: | 05 May 2014 13:46 |
Last Modified: | 11 Nov 2014 16:35 |
Repository Staff Only: item control page