Radva, Dániel (2014) Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014029
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
399kB | |
|
PDF : (draft in English)
396kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kosáry Judit |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 764 |
Védés dátuma: | 29 május 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014029 |
Elhelyezés dátuma: | 05 May 2014 13:46 |
Last Modified: | 11 Nov 2014 16:35 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap