Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability

Radva, Dániel (2014) Új, rögzített β-glükozidáz enzimkészítmény előállítása és élelmiszeripari felhasználhatóságának vizsgálata = Production of new immobilized β-glucosidase and study on its food industrial applicability. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014029

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
2MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
399kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
396kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kosáry Judit
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:764
Védés dátuma:29 május 2014
DOI:10.14267/phd.2014029
Elhelyezés dátuma:05 May 2014 13:46
Last Modified:11 Nov 2014 16:35

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics