Szigedi, Tamás (2014) Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítésére élelmiszeripari mintákon = Method development for expanding the application of Fourier-Transform Near-Infrared Spectroscopy (FT-NIR) in food samples. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014009
|
PDF : (disszertáció)
10MB | |
|
PDF : (draft in English)
60kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
89kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Dernovics Mihály, Fodor Marietta |
Uncontrolled Keywords: | élelmiszeranalitika, zöld kémiai eljárások, FT-NIR |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 746 |
Date: | 8 April 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014009 |
Deposited On: | 17 Mar 2014 13:02 |
Last Modified: | 28 Apr 2014 14:42 |
Repository Staff Only: item control page