Szigedi, Tamás (2014) Módszerfejlesztés Fourier-transzformációs közeli infravörös technika (FT-NIR) alkalmazási körének kibővítésére élelmiszeripari mintákon = Method development for expanding the application of Fourier-Transform Near-Infrared Spectroscopy (FT-NIR) in food samples. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2014009
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
10MB | |
|
PDF : (draft in English)
60kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
89kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Dernovics Mihály, Fodor Marietta |
Kulcsszavak: | élelmiszeranalitika, zöld kémiai eljárások, FT-NIR |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 746 |
Védés dátuma: | 8 április 2014 |
DOI: | 10.14267/phd.2014009 |
Elhelyezés dátuma: | 17 Mar 2014 13:02 |
Last Modified: | 28 Apr 2014 14:42 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap