Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices

Hartyáni, Piroska (2012) Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF : (disszertáció)
2MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
794kB
[img] PDF : (draft in English)
116kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Cserhalmi Zsuzsanna
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:647
Date:21 November 2012
Deposited On:31 Oct 2012 10:25
Last Modified:20 Jan 2025 08:14

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics