Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices

Hartyáni, Piroska (2012) Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF : (disszertáció)
2MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
794kB
[img] PDF : (draft in English)
116kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Cserhalmi Zsuzsanna
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:647
Védés dátuma:21 november 2012
Elhelyezés dátuma:31 Oct 2012 10:25
Last Modified:20 Jan 2025 08:14

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics