Hartyáni, Piroska (2012) Pulzáló elektromos térerő és nagy hidrosztatikai nyomás alkalmazása gyümölcslevek kíméletes tartósítására = Application of pulsed electric field and high hydrostatic pressure technology for the mild preservation of fruit juices. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF : (disszertáció)
2MB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
794kB | |
PDF : (draft in English)
116kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Cserhalmi Zsuzsanna |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 647 |
Védés dátuma: | 21 november 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 31 Oct 2012 10:25 |
Last Modified: | 20 Jan 2025 08:14 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap