Módszer kenyérbélzet állományjellemzőinek meghatározására [védés előtt] = Method for evaluation of textural attributes of bread crumb

Lambertné Meretei, Anikó (2012) Módszer kenyérbélzet állományjellemzőinek meghatározására [védés előtt] = Method for evaluation of textural attributes of bread crumb. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (disszertáció)
2MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
139kB
[img] PDF : (draft in English)
104kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Baranyai László, Fekete András
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:645
Védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:30 Oct 2012 14:00
Last Modified:28 Sep 2013 14:42

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics