Lambertné Meretei, Anikó (2012) Módszer kenyérbélzet állományjellemzőinek meghatározására [védés előtt] = Method for evaluation of textural attributes of bread crumb. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (disszertáció)
2MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
139kB | |
PDF : (draft in English)
104kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Baranyai László, Fekete András |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 645 |
Védés dátuma: | 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 30 Oct 2012 14:00 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:42 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap