Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice

Fogarassy, Eszter (2012) Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
6MB
[img] PDF : (az értekezés tézsei magyar nyelven)
351kB
[img] PDF : (draft in English)
213kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Békássyné Molnár Erika
Uncontrolled Keywords:gyümölcslé, gyümölcsital, membránműveletek, gyümölcslésűrítmény
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:610
Date:12 April 2012
Deposited On:22 Mar 2012 11:19
Last Modified:20 Jan 2025 08:19

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics