Fogarassy, Eszter (2012) Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására [védés előtt] = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
6MB | |
PDF : (az értekezés tézsei magyar nyelven)
351kB | |
PDF : (draft in English)
213kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Békássyné Molnár Erika |
Kulcsszavak: | gyümölcslé, gyümölcsital, membránműveletek, gyümölcslésűrítmény |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 610 |
Védés dátuma: | 12 április 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 22 Mar 2012 11:19 |
Last Modified: | 03 Apr 2012 11:28 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap