Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására [védés előtt] = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice

Fogarassy, Eszter (2012) Komplex membrántechnikai alkalmazás és modellezés kajszibaracklé feldolgozására [védés előtt] = Application and modelling of complex membrane techniques for proceeding of apricot juice. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
6MB
[img] PDF : (az értekezés tézsei magyar nyelven)
351kB
[img] PDF : (draft in English)
213kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Békássyné Molnár Erika
Kulcsszavak:gyümölcslé, gyümölcsital, membránműveletek, gyümölcslésűrítmény
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:610
Védés dátuma:12 április 2012
Elhelyezés dátuma:22 Mar 2012 11:19
Last Modified:03 Apr 2012 11:28

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics