Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs

Németh, Csaba (2012) Tojáslevek kis hőmérsékletű hőkezelése = Low temperature heat treatment of liquid eggs. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
122kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
185kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Balla Csaba
Kulcsszavak:hőkezelés, Salmonella Enteritidis
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:601
Védés dátuma:2012
Elhelyezés dátuma:06 Feb 2012 12:32
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics