Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
|
PDF : (dissertation in English)
6MB | |
|
PDF : (draft in English)
485kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
569kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Maráz Anna, Peter Rådström |
Uncontrolled Keywords: | mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 597 |
Date: | 6 February 2012 |
Deposited On: | 17 Jan 2012 14:02 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Repository Staff Only: item control page