Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata

Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF : (dissertation in English)
6MB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
485kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
569kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Maráz Anna, Peter Rådström
Uncontrolled Keywords:mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:597
Date:6 February 2012
Deposited On:17 Jan 2012 14:02
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics