Márta, Dóra (2012) Molecular monitoring of meat spoiling Pseudomonas species analysis of Staphylococcal enterotoxin expression and formation [védés előtt] = Húsromlást okozó Pseudomonas fajok molekuláris nyomon követése, valamint a sztafilokokkusz enterotoxin gén expressziójának és termelésének vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (dissertation in English)
6MB | |
|
PDF : (draft in English)
485kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
569kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Maráz Anna, Peter Rådström |
Kulcsszavak: | mikrobiológia, Pseudomonas, toxin, ételmérgezés, applied microbiology |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 597 |
Védés dátuma: | 6 február 2012 |
Elhelyezés dátuma: | 17 Jan 2012 14:02 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap