Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour

Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
239kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
224kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Schusterné Gajzágó Ildikó
Uncontrolled Keywords:fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:590
Date:2011
Deposited On:29 Nov 2011 09:07
Last Modified:28 Sep 2013 14:41

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics