Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
![]() |
PDF :
1MB | |
![]() |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
239kB | |
![]()
|
PDF : (draft in English)
224kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Schusterné Gajzágó Ildikó |
Uncontrolled Keywords: | fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 590 |
Date: | 2011 |
Deposited On: | 29 Nov 2011 09:07 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Repository Staff Only: item control page