Vetőné Kiszter, Andrea Klára (2011) Rádiófrekvenciás hőkezelési technológia kidolgozása csípősségmentes mustármagliszt (Sinapis alba L.) előállítására = Development of radio frequency heat treatment technology for the production of non-pungent mustard (Sinapis alba L.) seed flour. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
1MB | ||
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
239kB | ||
|
PDF : (draft in English)
224kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Schusterné Gajzágó Ildikó |
Kulcsszavak: | fűszernövény, gyógynövény, mustár, hőkezelés, mitrozináz |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 590 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 29 Nov 2011 09:07 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap