Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire

Biczó-Kabai, Veronika (2011) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
86kB
[img] PDF : (draft in English)
63kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Fekete András
Uncontrolled Keywords:minőségirányítás, csokoládé, kakaóvaj
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:572
Date:16 November 2011
Deposited On:18 Oct 2011 13:55
Last Modified:20 Jan 2025 07:58

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics