Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire

Biczó-Kabai, Veronika (2011) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
1MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
86kB
[img] PDF : (draft in English)
63kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Fekete András
Kulcsszavak:minőségirányítás, csokoládé, kakaóvaj
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:572
Védés dátuma:16 november 2011
Elhelyezés dátuma:18 Oct 2011 13:55
Last Modified:20 Jan 2025 07:58

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics