Biczó-Kabai, Veronika (2011) Kakaóvaj-egyenértékű növényi zsírok és a tárolási körülmények hatása csokoládé modellrendszerek reológiai és érzékszervi jellemzőire [védés előtt]. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
1MB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
86kB | |
PDF : (draft in English)
63kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Fekete András |
Kulcsszavak: | minőségirányítás, csokoládé, kakaóvaj |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 572 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 18 Oct 2011 13:55 |
Last Modified: | 14 Nov 2011 09:02 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap