Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot

Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
2MB
[img] PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB
[img] PDF : (draft in English)
209kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Balla Csaba
Uncontrolled Keywords:kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL)
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:564
Date:2011
Deposited On:01 Sep 2011 10:20
Last Modified:30 May 2012 07:51

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics