Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
![]() |
PDF :
2MB |
![]() |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB |
![]() |
PDF : (draft in English)
209kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Balla Csaba |
Uncontrolled Keywords: | kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL) |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 564 |
Date: | 2011 |
Deposited On: | 01 Sep 2011 10:20 |
Last Modified: | 30 May 2012 07:51 |
Repository Staff Only: item control page