Hitka, Géza (2011) Kajszi szabályozott légterű tárolástechnológiájának fejlesztése = Development of the controlled atmosphere storage technology of apricot. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
2MB | |
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
162kB | |
PDF : (draft in English)
209kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Balla Csaba |
Kulcsszavak: | kajszi, szabályozott légterű tárolás (SzL), közeli infravörös spektroszkópia (NIR), szilárd fázisú mikroextrakció (SPME), klorofill fluoreszcencia, alsó oxigénküszöb érték (LOL) |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 564 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 01 Sep 2011 10:20 |
Last Modified: | 30 May 2012 07:51 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap