Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato

Emekandoko, Alphonse (2011) Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF :
995kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
193kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
131kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Sáray Tamás
Uncontrolled Keywords:zöldségtermesztés, tárolás-technológia, vegetable storage
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
Food science, food and beverage technology
ID Code:539
Date:4 May 2011
Deposited On:04 Apr 2011 12:30
Last Modified:20 Jan 2025 07:56

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics