Emekandoko, Alphonse (2011) Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál [védés előtt] = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
995kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
193kB | |
|
PDF : (draft in English)
131kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Sáray Tamás |
Kulcsszavak: | zöldségtermesztés, tárolás-technológia, vegetable storage |
Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 539 |
Védés dátuma: | 2011 |
Elhelyezés dátuma: | 04 Apr 2011 12:30 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:41 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap