Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato

Emekandoko, Alphonse (2011) Az eltarthatóság növelése étkezési paradicsomnál és korai burgonyánál = Increasing the shelf-life of table tomato and early potato. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
995kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
193kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
131kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Sáray Tamás
Kulcsszavak:zöldségtermesztés, tárolás-technológia, vegetable storage
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:539
Védés dátuma:4 május 2011
Elhelyezés dátuma:04 Apr 2011 12:30
Last Modified:20 Jan 2025 07:56

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics