A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols

Takács, László (2010) A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF : (draft in english)
149kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
156kB
[img]
Preview
PDF :
4MB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Vatai Gyula
Uncontrolled Keywords:alkoholmentesítés, membránszűrés, pervaporáció
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:511
Date:2010
Deposited On:07 Oct 2010 14:01
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics