Takács, László (2010) A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF : (draft in english)
149kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
156kB | |
|
PDF :
4MB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Vatai Gyula |
Kulcsszavak: | alkoholmentesítés, membránszűrés, pervaporáció |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 511 |
Védés dátuma: | 2010 |
Elhelyezés dátuma: | 07 Oct 2010 14:01 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap