A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols

Takács, László (2010) A membránszeparáció szerepe a borok alkoholcsökkentésében és ipari alkoholok dehidratációjában = The role of membrane separation in alcohol removing of wines and in dehydration of industrial alcohols. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF : (draft in english)
149kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
156kB
[img]
Preview
PDF :
4MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Vatai Gyula
Kulcsszavak:alkoholmentesítés, membránszűrés, pervaporáció
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:511
Védés dátuma:2010
Elhelyezés dátuma:07 Oct 2010 14:01
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics