Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására

Farkas, Gabriella (2007) Új technológiai lehetőségek alkoholszegény sörök előállítására. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hoschke Ágoston
Kulcsszavak:sörélesztés, söripar
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:51
Védés dátuma:29 augusztus 2007
Elhelyezés dátuma:26 Jul 2007
Last Modified:28 Sep 2013 14:37

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics