Syposs, Zoltán (2003) A kockázatelemzés szerepe az élelmiszeripari minőségirányításban. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
861kB | |
|
PDF :
283kB | |
|
PDF :
231kB | |
|
PDF :
240kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kollár Gábor |
Kulcsszavak: | élelmiszeripar, kockázatelemzés, vízkezelés |
Tárgy: | Környezet-gazdaságtan Kémia |
Azonosító kód: | 490 |
Védés dátuma: | 2003 |
Elhelyezés dátuma: | 21 Jul 2010 00:40 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:40 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap