A kockázatelemzés szerepe az élelmiszeripari minőségirányításban

Syposs, Zoltán (2003) A kockázatelemzés szerepe az élelmiszeripari minőségirányításban. Doktori (PhD) értekezés, Szent István Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
861kB
[img]
Preview
PDF :
283kB
[img]
Preview
PDF :
231kB
[img]
Preview
PDF :
240kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kollár Gábor
Kulcsszavak:élelmiszeripar, kockázatelemzés, vízkezelés
Tárgy:Környezet-gazdaságtan
Kémia
Azonosító kód:490
Védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:21 Jul 2010 00:40
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics