A versenyképesség biztosításának új minőségi dimenziója az élelmiszergazdaságban EU csatlakozásunk szempontjából

Pallóné Kisérdi, Imola (2003) A versenyképesség biztosításának új minőségi dimenziója az élelmiszergazdaságban EU csatlakozásunk szempontjából. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Tájépítészet és Döntéstámogató Rendszerek Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF :
172kB
[img]
Preview
PDF :
275kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hajdu Istvánné
Kulcsszavak:élelmiszergazdaság, iparjogvédelem
Tárgy:Döntéselmélet
Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Azonosító kód:488
Védés dátuma:2003
Elhelyezés dátuma:20 Jul 2010 01:52
Last Modified:28 Sep 2013 14:40

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics