Néhány hidroláz, az α- és β-glükozidáz, valamint a pektin-metil- észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata

Balogh, Teréz (2004) Néhány hidroláz, az α- és β-glükozidáz, valamint a pektin-metil- észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
167kB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
208kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Kosáry Judit
Kulcsszavak:élelmiszeripar, enzimek
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:442
Védés dátuma:2004
Elhelyezés dátuma:13 Apr 2010 15:52
Last Modified:28 Sep 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics