Balogh, Teréz (2004) Néhány hidroláz, az α- és β-glükozidáz, valamint a pektin-metil- észteráz élelmiszeripari alkalmazhatóságának vizsgálata. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF : (draft in english)
167kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
208kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Kosáry Judit |
Kulcsszavak: | élelmiszeripar, enzimek |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 442 |
Védés dátuma: | 2004 |
Elhelyezés dátuma: | 13 Apr 2010 15:52 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:39 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap