Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
![]()
|
PDF :
4MB | |
![]()
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
144kB | |
![]()
|
PDF : (draft in english)
95kB |
Item Type: | Thesis (PhD thesis) |
---|---|
Supervisor: | Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva |
Uncontrolled Keywords: | élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok |
Subjects: | Food science, food and beverage technology |
ID Code: | 427 |
Date: | 23 March 2010 |
Deposited On: | 03 Mar 2010 14:23 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:39 |
Repository Staff Only: item control page