Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products

Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
4MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
144kB
[img]
Preview
PDF : (draft in english)
95kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva
Kulcsszavak:élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:427
Védés dátuma:23 március 2010
Elhelyezés dátuma:03 Mar 2010 14:23
Last Modified:28 Sep 2013 14:39

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics