Engel, Rita (2010) Analitikai módszerfejlesztés funkcionális élelmiszerek vízben oldódó vitamintartalmának vizsgálatára = Development of analytical methods for determination of water soluble vitamins of in functional food products. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
4MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
144kB | |
|
PDF : (draft in english)
95kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Abrankó László, Stefanovitsné Bányai Éva |
Kulcsszavak: | élelmiszerdúsítás, vízben oldódó vitaminok |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 427 |
Védés dátuma: | 23 március 2010 |
Elhelyezés dátuma: | 03 Mar 2010 14:23 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:39 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap