Rektor, Attila (2009) Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
1MB | |
PDF : (draft in english)
251kB | |
PDF : (az értkezés tézisei magyar nyelven)
239kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Vatai Gyula |
Kulcsszavak: | membránszűrés, tejipar, üdítőipar |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 409 |
Védés dátuma: | 3 december 2009 |
Elhelyezés dátuma: | 03 Mar 2010 11:27 |
Last Modified: | 22 Oct 2010 09:13 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap