Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures

Rektor, Attila (2009) Tejsavó és szőlőmust feldolgozása komplex membrántechnikai eljárásokkal = Processing whey and grape must by complex membrane procedures. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
1MB
[img] PDF : (draft in english)
251kB
[img] PDF : (az értkezés tézisei magyar nyelven)
239kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Vatai Gyula
Kulcsszavak:membránszűrés, tejipar, üdítőipar
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:409
Védés dátuma:3 december 2009
Elhelyezés dátuma:03 Mar 2010 11:27
Last Modified:22 Oct 2010 09:13

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics