Kálmánné Tuboly, Eszter (2009) Nagy hidrosztatikus nyomású technológia alkalmazásának hatásai néhány élelmiszer mikrobiológiai állapotára és más minőségjellemzőire. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB | |
|
PDF : (draft in english)
114kB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
134kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Farkas József |
Kulcsszavak: | mikrobiológia, lipidoxidáció, fehérjedenaturáció, Enterococcus faecalis |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 394 |
Védés dátuma: | 2009 |
Elhelyezés dátuma: | 18 Feb 2010 14:51 |
Last Modified: | 28 Sep 2013 14:39 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap