Magyarné Horváth, Kinga (2009) Műszeres gyorsmódszerek alkalmazása sertéshús minőségváltozásának jellemzésére. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
1MB | |
PDF :
249kB | |
PDF :
249kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Farkas József |
Kulcsszavak: | élelmiszer-tarósítás, élelmiszer-mikrobiológia, húsfeldolgozás |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 388 |
Védés dátuma: | 26 augusztus 2009 |
Elhelyezés dátuma: | 27 Jul 2009 |
Last Modified: | 06 Aug 2009 00:18 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap