Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében

Dalmadi, István (2009) Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
1MB
[img] PDF :
125kB
[img] PDF :
104kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Farkas József
Uncontrolled Keywords:szamóca, málna, élelmiszer-feldolgozás, minőségváltozás
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:387
Date:2009
Deposited On:22 Jul 2009
Last Modified:06 Aug 2009 00:18

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics