Dalmadi, István (2009) Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
1MB | |
PDF :
125kB | |
PDF :
104kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Farkas József |
Kulcsszavak: | szamóca, málna, élelmiszer-feldolgozás, minőségváltozás |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 387 |
Védés dátuma: | 2009 |
Elhelyezés dátuma: | 22 Jul 2009 |
Last Modified: | 06 Aug 2009 00:18 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap