Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében

Dalmadi, István (2009) Hőkezeléssel és nagy hidrosztatikus nyomással pasztőrözött bogyósgyümölcs-pürék minőségjellemzőinek alakulása a tárolási hőmérséklet függvényében. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
1MB
[img] PDF :
125kB
[img] PDF :
104kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Farkas József
Kulcsszavak:szamóca, málna, élelmiszer-feldolgozás, minőségváltozás
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:387
Védés dátuma:2009
Elhelyezés dátuma:22 Jul 2009
Last Modified:06 Aug 2009 00:18

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics