Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes

Bánvölgyi, Szilvia (2009) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] PDF :
3MB
[img] PDF :
242kB
[img] PDF : (draft in english)
91kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Békássyné Molnár Erika
Kulcsszavak:gyümölcslé sűrítmény, membránszűrés
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:383
Védés dátuma:22 július 2009
Elhelyezés dátuma:26 Jun 2009
Last Modified:28 Jan 2011 10:20

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics