Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes

Bánvölgyi, Szilvia (2009) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] PDF :
3MB
[img] PDF :
242kB
[img] PDF : (draft in english)
91kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Békássyné Molnár Erika
Uncontrolled Keywords:gyümölcslé sűrítmény, membránszűrés
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:383
Date:22 July 2009
Deposited On:26 Jun 2009
Last Modified:28 Jan 2011 10:20

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics