Bánvölgyi, Szilvia (2009) Feketeribiszke-lé és vörösbor besűrítése integrált membránműveletek alkalmazásával = Concentration of blackcurrant juice and red wine by integrated membrane processes. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
PDF :
3MB | |
PDF :
242kB | |
PDF : (draft in english)
91kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Békássyné Molnár Erika |
Kulcsszavak: | gyümölcslé sűrítmény, membránszűrés |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 383 |
Védés dátuma: | 22 július 2009 |
Elhelyezés dátuma: | 26 Jun 2009 |
Last Modified: | 28 Jan 2011 10:20 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap