Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel

Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img] HTML :
13MB
[img] HTML :
344kB
[img] HTML :
266kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Gelencsér Éva
Uncontrolled Keywords:GMO, géntechnológiailag módosított organizmusok, élelmiszerbiztonság
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:381
Date:3 July 2009
Deposited On:11 Jun 2009
Last Modified:07 Aug 2009 12:56

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics