Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel

Ujhelyi, Gabriella (2009) Szójatartalmú élelmiszerekben előforduló glifozát toleráns szója szennyezés és a szervezetbe kerülés kockázatának vizsgálata PCR módszerrel. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img] HTML :
13MB
[img] HTML :
344kB
[img] HTML :
266kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Gelencsér Éva
Kulcsszavak:GMO, géntechnológiailag módosított organizmusok, élelmiszerbiztonság
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:381
Védés dátuma:3 július 2009
Elhelyezés dátuma:11 Jun 2009
Last Modified:07 Aug 2009 12:56

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics