Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance

Varga, Zsuzsa (2007) Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

[img]
Preview
PDF :
2MB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Juhászné Román Mariann
Uncontrolled Keywords:tejtermékek, biotechnológia
Subjects:Food science, food and beverage technology
ID Code:20
Date:11 May 2007
Deposited On:25 Jun 2007
Last Modified:04 Oct 2013 08:47

Repository Staff Only: item control page

Downloads

Downloads per month over past two year

View more statistics