Varga, Zsuzsa (2007) Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.
Teljes szöveg
|
PDF :
2MB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Juhászné Román Mariann |
Kulcsszavak: | tejtermékek, biotechnológia |
Tárgy: | Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet |
Azonosító kód: | 20 |
Védés dátuma: | 11 május 2007 |
Elhelyezés dátuma: | 25 Jun 2007 |
Last Modified: | 04 Oct 2013 08:47 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap