Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance

Varga, Zsuzsa (2007) Fermentált tejkészítmények előállításának lehetőségei tejcukorérzékeny és galaktozémiás betegek számára = Possibilities of the production of fermented dairy products for patients suffering from galactosaemia and lactose intolerance. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Juhászné Román Mariann
Kulcsszavak:tejtermékek, biotechnológia
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:20
Védés dátuma:11 május 2007
Elhelyezés dátuma:25 Jun 2007
Last Modified:04 Oct 2013 08:47

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics