Proteomikai módszerek alkalmazása különböző eredetű fehérjék vizsgálatára

Horváthné Szanics, Enikő (2007) Proteomikai módszerek alkalmazása különböző eredetű fehérjék vizsgálatára. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola.

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
2MB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Hajós Gyöngyi
Kulcsszavak:gabonafehérjék, élelmiszerminőség, molekuláris biológia
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:198
Védés dátuma:2 október 2007
Elhelyezés dátuma:07 Sep 2007
Last Modified:28 Sep 2013 14:38

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics