UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms

Szabó, Anna (2015) UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015042

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
273kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
680kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Balázs Sándor, Kókai Zoltán
Tárgy:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
Azonosító kód:864
Védés dátuma:10 november 2015
DOI:10.14267/phd.2015042
Elhelyezés dátuma:16 Oct 2015 07:04
Last Modified:17 Nov 2015 15:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics