UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms

Szabó, Anna (2015) UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms. PhD thesis, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015042

[img]
Preview
PDF :
1MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
273kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
680kB

Item Type:Thesis (PhD thesis)
Supervisor:Balázs Sándor, Kókai Zoltán
Subjects:Garden crops, fruits, horticulture
Chemistry
ID Code:864
Date:10 November 2015
DOI:10.14267/phd.2015042
Deposited On:16 Oct 2015 07:04
Last Modified:17 Nov 2015 15:10

Repository Staff Only: item control page