UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms

Szabó, Anna (2015) UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015042

[img]
Előnézet
PDF :
1784Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
267Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
664Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Balázs Sándor, Kókai Zoltán
Témakör:Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet
Kémia
Azonosító kód:864
A védés dátuma:10 November 2015
DOI:10.14267/phd.2015042
Elhelyezés dátuma:16 Okt 2015 07:04
Utolsó változtatás:17 Nov 2015 15:10

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap