Szabó, Anna (2015) UV sugárzás hatása a termesztett csiperke- és laskagomba D-vitamin tartalmára, bioaktív anyagaira és érzékszervi jellemzőire = The effect of UV radiation on the vitamin D level, bioactive matter content and organileptic properties of cultivated button and oyster mushrooms. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Kertészettudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015042
Teljes szöveg
|
PDF :
1MB | |
|
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
273kB | |
|
PDF : (draft in English)
680kB |
Tétel típusa: | Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés) |
---|---|
Témavezető: | Balázs Sándor, Kókai Zoltán |
Tárgy: | Növénytermesztés, gyümölcstermesztés, kertészet Kémia |
Azonosító kód: | 864 |
Védés dátuma: | 10 november 2015 |
DOI: | 10.14267/phd.2015042 |
Elhelyezés dátuma: | 16 Oct 2015 07:04 |
Last Modified: | 17 Nov 2015 15:10 |
Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap