Bab eredetű alfa-amiláz enzim inhibitorok, mint biológiailag aktív fehérjék vizsgálata = Investigation of common bean derived bioactive alpha-amylase inhibitors

Maczó, Anita (2015) Bab eredetű alfa-amiláz enzim inhibitorok, mint biológiailag aktív fehérjék vizsgálata = Investigation of common bean derived bioactive alpha-amylase inhibitors. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015039

[img]
Előnézet
PDF :
3883Kb
[img]
Előnézet
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
448Kb
[img]
Előnézet
PDF : (draft in English)
362Kb

Tétel típus:Értekezés/disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető neve:Gelencsér Éva
Témakör:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:861
A védés dátuma:3 November 2015
DOI:10.14267/phd.2015039
Elhelyezés dátuma:30 Szept 2015 08:55
Utolsó változtatás:17 Nov 2015 15:02

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap