Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product

Csima, György (2015) Zselatin alapú édesipari termék reológiájának jellemzése = Characterization of rheology of gelatin based confectionery product. Doktori (PhD) értekezés, Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Doktori Iskola. DOI 10.14267/phd.2015035

Teljes szöveg

[img]
Preview
PDF :
4MB
[img]
Preview
PDF : (az értekezés tézisei magyar nyelven)
294kB
[img]
Preview
PDF : (draft in English)
399kB

Tétel típusa:Disszertáció (Doktori (PhD) értekezés)
Témavezető:Fekete András, Vozáry Eszter
Tárgy:Élelmiszertudomány, élelmiszervegyészet
Azonosító kód:857
Védés dátuma:22 szeptember 2015
DOI:10.14267/phd.2015035
Elhelyezés dátuma:28 Aug 2015 10:37
Last Modified:03 Dec 2015 10:21

Csak a repozitórium munkatársainak: tétel módosító lap

Letöltések

Letöltések száma az elmúlt két évben, havonkénti bontásban

View more statistics